PPE DE Partidul Democrat Liberal Arad

Cartierul Pădureni din Chișineu-Criș a îmbrăcat haine de sărbătoare

Cartierul Pădureni al orașului Chișineu-Criș a găzduit, sâmbăta trecută deja tradiționalul eveniment  „Ziua Pădureniului”.
Acțiunea a fost  organizată de Cabinetul europarlamentarului Iosif Matula,  UDMR  și Pro Pădureni. Evenimentul s-a desfășurat în curtea școlii maghiare din Cartierul Pădureni, pe durata întregii zile.
„Și aici, la Pădureni mă simt tot acasă pentru că este orașul Chișineu-Cris. «Zilele  Pădureniului» este un eveniment care se dorește a fi un moment de săr­bătoare pentru localnici, dar nu numai pentru ei. Este un eveniment meritat, de bună dispoziție, în care, în calitate de coorganizator am încercat să urcăm pe scenă mai multe valori locale, oameni cunoscuți, interpreți, soliști, dar și copii. Pentru că este cea mai mare bucurie să-ți vezi copilul pe scenă, să-l vezi dansând și cei din jur să se bucure. Este un eveniment tradițional, în care paleta de activități este foarte largă, pentru că a început cu desene pe asfalt unde au participat cei mici, a continuat cu pregătirea tocăniței, care a fost foarte binevenită pentru toți cei prezenți. Apoi cu un spectacol cu interpreți îndrăgiți, dar și cu alte evenimente. Tot cu această ocazie am continuat decernarea diplomelor de aur pentru concetățenii noștri. Acestea s-au ofe-rit la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. De asemenea, s-au oferit diplome de longevitate pentru cei care au depășit minunata vârstă de 90 de ani”, spune Iosif Matula.
Cea mai în vârstă persoană premiată la eveniment are 93 de ani și se numește Iuliana Balogh.
La eveniment, pe lângă unii primari din județ, a participat și de­putatul UDMR Petru Farago, dar și viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.
De asemenea, nu au lipsit premiile oferite la tombolă, care s-au oferit pe parcursul întregului eveniment.

Răzvan Crețu

Glasul Aradului